Maandag 13 november Info-avond Acupunctuur/Chinese geneeswijze

Wat hebben wij een fijne, mooie en leerzame avond gehad. Frencis Fransen & Anja van Dijck gaven ons boeiende informatie over al hun kennis van acupunctuur, Hsp, Reiki, massages tot helen innerlijke kind, Chinese geneeswijze, bewustwording van emoties, voeding en beweging. Ze namen ons mee om naar onszelf te kijken, te voelen en te luisteren naar ons lichaam en gaven handvaten, hoe balans in je leven te krijgen en te houden. Vele vragen werden beantwoord en mooie inzichten werden verkregen. Ook werd onze naam “Vrouwenkracht” eer aan gedaan. Wanneer sta jij in je vrouwenkracht?

Vrouwenkracht
Voel en ervaar: balans, jouw thuis, zelfliefde, zelfreflectie, bewustwording, een luisterend oor, stel grenzen, loslaten van angsten en overtuigingen, jezelf genezend vermogen, zonder oordeel en veroordeel, in verbinding met jezelf en je omgeving en VEERKRACHT!

Motto van de avond:
”Zorg goed voor jezelf, jij bent het waard!!

Jij bent uniek, voel wat goed is voor jou, leer van jezelf.   Anja en Frencis, bedankt voor het delen van jullie passie en voor onze verbindende avond “Vrouwenkracht”.